Modul cu Releu de 12 V cu Temporizare Programabila si Afisaj

35,00 RON
Stoc epuizat
Cod Produs: 10106173 Ai nevoie de ajutor? 0775600601
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Instrucțiuni de utilizare:

1.Programarea temporizatorului.

Programarea temporizatorului se realizează folosind cele doua butoane (K1 și K2). Alimentați modulul cu o tensiune stabilă de 12 V DC. Configurarea temporizatorului se realizează astfel:

  • butonul K1 este utilizat pentru a selecta o cifră de la stânga la dreapta. Atunci când este selectată ultima cifră și se apasă butonul K1, se iese din configurarea temporizatorului;
  • butonul K2 are două funcții:
    • atunci când se configurează temporizatorul, butonul are rolul de a incrementa cu 1 cifra selectată;
    • atunci când nu se configurează temporizatorul, butonul configurează modul în care afișajul cu segmente funcționează.  Atunci când nu este niciun punct activat, toate cifrele reprezintă numărul de secunde până când se activează releul. Atunci când punctul încercuit cu verde ( vezi imaginea inserată mai jos ) este activat, primele 2 cifre reprezintă numărul de secunde, iar ultima cifră numărul de zecimi de secunda. Când punctul încercuit cu roșu pâlpâie, temporizatorul este oprit, reactivarea sa făcându-se prin apăsarea încă o dată a butonului K2

IMPORTANT! După ce ați terminat de configurat temporizatorul, deconectați modulul de la sursa de alimentare pentru a-l activa.

Moduri de functionare

2. Conectați consumatorul la modul.

Există mai multe moduri de conectare a unui consumator ( sau mai mulți consumatori ) la releul. Modul cel mai simplu și cel mai folosit este întreruperea unui fir ( faza sau nulul ) și conectarea acestuia la pin-ul din mijloc ( "COM" - Common  ) și la unul dintre celelalte doua pin-uri ( "NO" - Normally Open sau "NC" - Normally Closed ). 

În cazul în care se conectează la pin-ul NO, circuitul se închide atunci când temporizatorul s-a activat. Atunci când se conectează la NC, circuitul rămâne închis până când temporizatorul se activează.

ATENȚIE!!! Este recomandat ca atunci când se conectează consumatorii la releu, aceștia să nu fie alimentați pentru a evita eventualele accidentările.

Conectarea consumatorului

3. Reconectați modulul la o sursă de 12 V DC.

Dacă ați realizat corespunzător pașii 1 și 2, releul ar trebui sa fie pregătit pentru a fi folosit. Tot ce trebuie să mai faceți este să alimentați modulul cu o tensiune de 12 V DC, după care temporizatorul va porni automat. Când timpul a expirat, releul va sta activat până când este oprită alimentarea.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 08:00-17:00

0775600601 contact@IQelectric.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!